top of page
B_edited_edited.jpg

OVER ONS

Wij zijn gecertificeerd volgens de Franse en Nederlandse wetgeving om te mogen gidsen in de canyon. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, want alleen als de activiteit veilig verloopt kan er ook plezier gemaakt en optimaal genoten worden van de trip!

ac4fcc58-067f-4300-8666-b4a48daa1e16.JPG
IMG_0853_edited.jpg

Robin Kouwenhoven

Op pad met Robin is een ware beleving. Met meer dan 10 jaar ervaring in onder andere Nieuw-Zeeland en Frankrijk weet hij iedereen aan te spreken. Hij vind het een sport jong en oud op eigen level te benaderen. Serieus in zijn werk en altijd in voor een geintje heeft Robin van zijn passie zijn werk gemaakt of zoals hij het zelf noemt: vervroegd pensioen.

Gert - Jan Stronkhorst

Geboren in Nederland maar woonachtig in Frankrijk maakt Gert-Jan tot een echte kenner van het gebied. Deze local kent de canyons door en door en heeft een enorme passie voor de bergen. Ook hij is al meer dan 10 jaar werkzaam en heeft een dijk aan ervaring als het gaat om gidsen. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en met zijn liefde voor Frankrijk en de natuur bezorgt hij een onvergetelijke ervaring!

bottom of page