top of page

Wij kunnen geheel naar eigen wens een canyoning tocht op maat verzorgen.

Avontuur

Wij kunnen geheel naar eigen wens een canyoning tocht op maat verzorgen. Hierbij moet je bijvoorbeeld aan de volgende opties denken ;

 

 - Canyoning tocht samen met de klant uitzoeken 

 - Rekening houden met de wensen van alle deelnemers

 - Achteraf gezellig na borrelen

 - Foto's kunnen verzorgd worden voor een kleine meerprijs

 - Schoenen meenemen die nat mogen worden en tegen een stootje kunnen

 - Zwemkleding

 - Handdoek

Nieuwsgierig? Boek snel via het online bookings systeem of neem snel contact op via de chat of per mail om de mogelijkheden voor jou en je gezin te bespreken!

IMGP4155.jpeg
37DD869F-FD0E-48BA-834D-BB92315C6511_1_1
0243AE80-8E55-44A9-BCD7-9AB82E2AE818_1_1

Nederlands

Elke tocht kan verzorgd worden in de Nederlandse taal, andere talen zoals frans, duits of engels zijn uiteraard ook mogelijk

Al eens eerder een canyon tocht gedaan? Dan kan je je vast herinneren dat de uitleg bij een activiteit erg belangrijk is! Dit vooral voor je eigen veiligheid. Onze klanten stellen het daarom op prijs dat Pure Canyoning uitsluitend met Nederlandse gidsen werkt. Zo is de uitleg duidelijk voor volwassene en kind, wat leidt tot onbezorgd genieten van puur natuur! Overigens spreken onze gidsen ook Frans, Duits en Engels mocht dit nodig zijn.

Doelgroep

De tochten zijn geschikt voor jong & oud, ervaren & onervaren

Wat moet ik me voorstellen bij canyoningen? Voorafgaand aan de avontuurlijke tocht door het water, want dat is het, moet er soms eerst gewandeld worden. De duur hiervan wordt aangegeven. Eenmaal aangekomen bij de ingang van de canyon wordt er een safety-briefing gegeven. Vervolgens wordt de volledige uitrusting aangetrokken om veilig te werk te gaan. Lopen, zwemmen, abseilen, springen, een glijbaan, alles kun je tegen komen. Ook voor een eerste keer kun je zeker bij ons terecht. Wij bieden namelijk meerdere canyons aan, voor ieder wat wils dus.

 

Afhankelijk van welke canyon er gekozen wordt zijn de tochten geschikt voor kinderen vanaf 25 kilo en volwassen tot een leeftijd waarop er nog sportief meegedaan kan worden. Mocht je springen of glijden nu heel eng vinden, dan kan er altijd afgedaald worden via een touw. Zo kunnen wij het voor iedereen mogelijk maken om te canyoningen.

60ADCFFD-FB19-4F92-8234-5F7164E3C962_1_1
P8110089_edited.jpg
P8060155.jpeg
bottom of page